M1 tiesiogiai


M1 tiesiogiai

TV kanalas:M1

Šalis: Ukraina

Kategorija: Muzikos

4.6 iš 5

5 balsų

M1 žiūrėti tiesioginę transliaciją

M1 — український музично-розважальний телеканал, який транслює стереозвучанні кліпи та розважальні програми для широкої аудиторії. Входить до медіахолдингу StarLightMedia, до якого входять телеканали ICTV, СТБ, Новий канал, М2, QTV, а також низка медіакомпаній. М1 — главный молодежный музыкально-развлекательный телеканал Украины.
М1 — это самые популярные и новые клипы, а так же стильные и яркие проекты телеканала: «ПОПконвеєр», «Guten Morgen», «Star ID», «VIP», «Хроніки моди», «tvій формат», «Billboard Chart Show», «Свіжа кров», «Lady Land», «Привет, декрет!», «Ікра», «Старт-UP Show».

Šalys

  • Маріупольськое телебачення (МТВ) — український регіональний телевізійний канал. Створено в 1997 році. Позиціонує себе як сімейний канал, орієнтований на інтереси різних вікових та

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телеканал «Бориспіль» це інформаційно-розважальний телеканал, який являється найоперативнішим засобом масової інформації у місті Бориспіль.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Ритм TV - український телевізійний канал, який входить до «ТРК «Ритм». Заснований 14 жовтня 2013 року. Розповсюдження сигналу: Рівненська, Житомирська (західна частина до

    4.3 из 5

    11 голосов