Flash-TV tiesiogiai

TV kanalas:Flash-TV

Šalis: Graikija

Kategorija: Vietinė

4.6 iš 5

5 balsų

Flash-TV žiūrėti tiesioginę transliaciją

Ο Τηλεοπτικός σταθμός FLASH ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 1995, εκπέμποντας στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Με πρόσφατες επενδύσεις, ο FLASH ακολουθεί τα πιο τελευταίας τεχνολογίας standard αφού το σύστημα είναι ολοκληρωμένο σε απόλυτη ψηφιακή βάση.

Σήμερα, είκοσι ένα χρόνια μετά, η τηλεόραση του FLASH έχει ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές απαιτήσεις του κοινού της περιφέρειας κατοχυρώνοντας τη θέση του στη Δυτική Μακεδονία, προσφέροντας ποικίλο πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Šalys

  • Παρακολουθείστε Kontra Channel Tv Live. Ιδρύθηκε το 2010 μετά από την πώληση του τότε καναλιού "Τηλεφώς". Εκπέμπει το σήμα του στην πρώην συχνότητα του προηγούμενου

    4.3 из 5

    11 голосов

  • H ΕΡΤ3 είναι το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ και το πρώτο κανάλι της ΕΡΤ3, το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει στις 14 Δεκεμβρίου του 1988 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αρχικά ως ΕΤ3. Μετά το

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TV 100 Είναι ο πρώτος μη κρατικός τηλεοπτικός σταθμός στην Ελλάδα. Ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδρύθηκε το 1988 από τον τότε δήμαρχο της πόλης Σωτήρη Κούβελα.

    4.3 из 5

    11 голосов